Nieuwe mogelijkheden aan Revisely toegevoegd!

We blijven druk bezig om jouw gebruikerservaring in Revisely verder te verbeteren! We hebben een paar nieuwe mogelijkheden toegevoegd in de applicatie. Hier een kort overzicht:

• Overzicht van de voortgang
        Om je een duidelijk beeld te geven van de voortgang van de opdracht, hebben we een voortgangsbalk toegevoegd aan de Opdrachten-pagina binnen Revisely. Ga naar een opdracht in de opdrachtenlijst en zie per fase voor hoeveel procent deze al is volbracht.

• Betere management van toegevoegde/verwijderde leerlingen
          Indien je ook de rechten hebt om de ‘beheer-pagina’s’ te zien in Revisely, kun je hier ook wat nieuwe veranderingen in vinden. Het is nu gemakkelijker om te zien welke leerlingen/studenten actief zijn in Revisely met het groene duimpje. Ook kun je gemakkelijk per student/leerling wijzigingen in de gegevens aanbrengen en/of een account verwijderen. Het icoontje van het sleuteltje geeft je de mogelijkheid om gemakkelijk de inloggegevens van de desbetreffende student/leerling te versturen.

• Optie om documenten van verschillende bestandstypen in te leveren mogelijk
      Wanneer er bij het aanmaken van een nieuwe opdracht is gekozen voor de optie om het document in te laten leveren door je studenten/leerlingen het te laten uploaden (ipv het te typen in Revisely), kunnen zij naast PDF bestanden ook vele andere bestanden uploaden. Dit kunnen bijvoorbeeld Word, PowerPoint, Excel of HTML bestanden zijn. Let wel op dat het uploaden van een PDF bestand het mooiste/veiligste resultaat zal geven. Bij andere bestanden is er de mogelijkheid dat de lay-out er anders uit gaat zien dan dat de leerling/student zelf voor ogen had. We raden leerlingen/studenten aan altijd het bestand in Revisely te controleren door hier nogmaals op te klikken wanneer de upload voltooid is.
  • Mail ter bevestiging van het downloaden van gegevens leerling/student of opdracht
    Wanneer je gegevens wilt downloaden vanuit Revisely hoef je niet langer op de pagina te wachten totdat de download hiervan klaar is. Je kunt ondertussen verder gaan met bijvoorbeeld het nakijken van opdrachten en zult een mail ontvangen zodra de download volbracht is.