Maak een LTI koppeling met Revisely

Een LTI (Learning Tool Interoperability) is een standaard waarmee een koppeling kan worden gemaakt tussen twee leersystemen: de online nakijktool van Revisely en het leermanagementsysteem (LMS) van jouw school of universiteit. LTI geeft dus de mogelijkheid om leerprogramma’s (zoals Revisely) naadloos te integreren in een cursus. Op deze manier kunnen we Revisely zo  laagdrempelig mogelijk beschikbaar maken voor gebruikers. Daarom ondersteunen wij de LTI 1.1 en 1.3.

Hoe werkt een LTI?

De deelnemer logt in in de eigen leeromgeving en kan daarna gemakkelijk Revisely opstarten. De deelnemer hoeft zich niet opnieuw aan te melden en wordt automatisch doorverwezen. Na het afronden van de actie in revisely worden de gebruikersgegevens, de opdracht  of de score met feedback teruggeschreven naar het eigen leermanagementsysteem.

Wat zijn de voordelen?

1. Voor deelnemers is geen aparte inlog nodig in Revisely (single-login)
2. Deelnemers werken in de eigen bekende leeromgeving
3. Verwerking van resultaten in eigen administratie
4. Het integreren is eenvoudig

Jouw LMS integreren met Revisely

Via EdLink kun je Revisely gemakkelijk integreren in het LMS. Klik op het logo van het LMS waar jouw school mee werkt.

en vele andere platforms door onze LTI-integratie

Je zal dit scherm te zien krijgen

Selecteer de gewenste LMS die je wilt verbinden met Revisely.

Hier kun je kiezen waar de data zal worden opgeslagen.

Kies voor Duitsland.

Na het invullen van de gegevens over je school/universiteit en het accepteren van de voorwaarden kom je op het scherm ‘Configure your Blackboard source’ terecht (of andere LMS als je hiervoor hebt gekozen).

Vul de URL in waar je leraar en leerling naar toe gaan om in te loggen op (in dit geval) Blackboard

Meld je aan bij je account om het verbindingsproces te voltooien.

Heb je vragen?

Bel ons of stuur een bericht!

info@revise.ly

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp

Je bericht