Hoe kunnen we helpen?

Je eigen gegevens (user data) downloaden

Je bent hier:
< Terug

Bij revisely willen we zo transparant mogelijk zijn over jouw gegevens binnen Revisely. Daarom is het voor jou gemakkelijk een overzicht te downloaden van je inloggegevens, gemaakte opdrachten, momenten van inloggen etc. bij Revisely.

Ga naar je eigen naam rechtsboven in het scherm en klik op ‘Mijn account‘.

Je het volgende scherm te zien. Je kunt hier je gegevens bekijken en eventueel aanpassen wanneer deze niet meer up-to-date zijn. Om je user data te downloaden ga je vervolgens naar het tablad ‘User data

Klik vervolgens aan dat je dit wilt gaan downloaden. Dit kan enkele minuten duren. Je kunt ondertussen verder werken aan andere dingen in Revisely en later terug keren naar deze pagina om de download in te zien. Je hoeft dus niet dit scherm open te laten. Het downloaden gaat verder vanzelf!